Skip to content

VACATURE JURIDISCH SECRETARESSE / OFFICEMANAGER

Voor ons advocatenkantoor in Bussum zijn wij op korte termijn op zoek naar een juridisch secretaresse of officemanager voor 20 tot 32 uur per week. In overleg zijn de uren flexibel in te delen. In eerste instantie zoeken we iemand voor één jaar, waarbij na gebleken geschiktheid, gekeken zal worden naar verlenging.

Je ondersteunt de advocaten in de uitoefening van hun praktijk. Tot de kerntaken behoren onder andere het verwerken van de post, het telefonisch te woord staan en ontvangen van cliënten, dossier- en agendabeheer, het assisteren bij het opstellen van processtukken en het aanmaken van facturen. Ons kantoor werkt hoofdzakelijk met het programma Kleos (Wolters Kluwer) en binnen de Microsoft Office-omgeving.

Als juridisch secretaresse / officemanager kom je terecht in een hecht team van advocaten. Iedere advocaat heeft zijn/haar eigen rechtsgebied. Ervaring in de juridische praktijk wordt gewaardeerd maar er is ruimte voor het opdoen van kennis en ervaring. Je krijgt veel vrijheid binnen je functie. Je werkt op verschillende gebieden van het recht, wat zorgt voor veel afwisseling in je werk. De functie is allesbehalve saai. Je bent met veel verschillende soorten zaken bezig en er is geen dossier hetzelfde.

Wat zoeken we verder?

  • Iemand die woonachtig is in het Gooi en het leuk vindt om op de fiets naar kantoor te komen;
  • Iemand die sociaal vaardig is;
  • Iemand die zelfstandig kan werken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Sterk organisatorisch vermogen en oog voor detail;

Wat bieden wij?

  • Veel gezelligheid en flexibele werktijden;
  • Een afwisselende en uitdagende functie in een hecht team van advocaten;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe kennis;
  • Een informele en collegiale werksfeer;

Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je zin in een nieuwe uitdaging bij ons kantoor? Neem dan contact op!

Dat kan door middel van het invullen van het contactformulier op onderstaand webadres of door te bellen met Toine van Spanje/Titus Bouman (06-12767586/06-10285511) of een email te sturen met je C.V. en motivatiebrief naar titus@hameradvocaten.nl. Wij gaan graag met je in gesprek.

Mocht je zelf geen interesse hebben, maar iemand anders weten die toe is aan een nieuwe stap? Stuur deze vacature dan vooral door!