Skip to content

Over ons

Sterke binding
met de regio

Door een sterke binding van het kantoor met de regio Gooi en Eemland beschikt Hamer Advocaten over een groot sociaal netwerk wat ingezet kan worden voor de cliënt. Tevens beschikt Hamer Advocaten over veel lokale kennis welke bij de behandeling van zaken relevant en zelf bepalend kan zijn.

Ons team van advocaten

Aan Hamer Advocaten zijn de volgende advocaten verbonden:

Onze advocaten

Aan Hamer Advocaten zijn de volgende advocaten verbonden. Zij worden ondersteund door Marijke Veen en zijn een hecht team dat al jaren samen werkt.

By Department

Specialisme

Gender

Gender
No data was found

Arbeidsrecht

Kicky Hamer

Kicky Hamer is als advocaat goed thuis op het gebied van arbeidsrecht. Kicky Hamer is één van de weinige advocaten in Het Gooi die aangesloten is bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Niet voor niets is Kicky Hamer oprichter van de specialistenvereniging Gooise Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten. 

Ook is Kicky Hamer mediator in arbeidsconflicten. 

Strafrecht

Michiel Schimmel

Michiel Schimmel is als advocaat zo langzamerhand gepokt en gemazeld in het strafrecht. Hij staat niet alleen verdachten van zware criminaliteit (zoals afpersing, brandstichting) bij maar ook verdachten van diefstal, mishandeling, hennepkweek en dronken rijden. 

Naast het strafrecht procedeert Michiel Schimmel veel in zaken betreffende woningsluitingen en ontruimingen.

Bestuursrecht

Moshe Beukers

Moshe Beukers is actief als zelfstandig advocaat. Onderhand heeft zij meer dan 10 jaar ervaring in het Nederlandse recht. Zij heeft voor de rechtbank Noord Nederland gewerkt als griffier. Voordat zij zelfstandig verder ging bij Hamer Advocaten hield zij kantoor in Soest. 

Zij houdt zich bezig met bestuursrecht, huur- en vastgoedrecht en staat zij ondernemers uit Het Gooi en Eemland bij in uiteenlopende zaken. Moshe Beukers werkt voor eigen rekening en risico.

Ondernemingsrecht

Toine van Spanje

Toine van Spanje is een enthousiaste, praktische en commerciële advocaat. 

Cliënten weten Toine van Spanje te vinden vanwege de opgebouwde kennis en ruime ervaring in het ondernemingsrecht (aandeelhoudersgeschillen, fusie- en overnames), erfrecht en als specialist voor medische en andere vrije beroepsbeoefenaren. 

Familierecht

Titus Bouman

Titus Bouman is als advocaat en mediator specialist in het personen- en familierecht.

Dit recht omvat alle juridische kwesties over uw persoon, gezin en familie zoals echtscheiding, afstamming, samenwonen, huwelijk, alimentatie, omgangsregeling, naam, ouderlijk gezag en voogdij.

Meer weten over ons of onze praktijk? Neem contact met ons op.