Skip to content

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht specialist

Ons kantoor kan u adviseren over uw strategische opties voor alle kwesties binnen het arbeidsrecht. Wij zijn thuis in het ontslagrecht, zowel individueel ontslag als collectief ontslag. Wij staan werkgevers en werknemers bij niet alleen in adviestrajecten maar ook bij procedures. Bovendien adviseren wij over de wijze waarop arbeidsconflicten voorkomen kunnen worden en hoe te handelen bij een (dreigend) conflict.

Onze werkwijze

Arbeidsrecht

Kicky Hamer is naast procesadvocaat arbeidsrecht ook mediator in arbeidsgeschillen. Zij heeft hiertoe in juni 2018 de Mediationopleiding bij Dialogue gevolgd en in ingeschreven in het kwaliteitsregister van Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

We bedienen een breed scala aan klanten, van verzekeraars tot klein winkelbedrijf, en van lid van de raad van bestuur tot brandwacht. Gedurende de crisisjaren hebben we veel werknemers van grootbanken als Rabo en ING bijgestaan, ook in de gevallen dat het om een schijnbaar simpele vaststellingsovereenkomst ging.

Een ander belangrijk onderdeel van onze praktijk is het opstellen van arbeidsovereenkomsten, waarin bijzondere voorwaarden opgenomen dienen te worden.

Welke zaken?

Wij hebben onder andere veel ervaring met:

Contact

Mocht u een vraag hebben over het arbeidsrecht, dan kunt u mij (mr. Kicky Hamer) altijd bereiken via 035 69 44 833 of door een mail te sturen naar info@hameradvocaten.nl

VAAN
Lid van de VAAN

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over arbeidsrecht, dan staan wij voor u klaar.