Skip to content

Jeugdstrafrecht

Jeugdstrafrecht specialist

Een verdenking van een strafbaar feit, of het nu terecht of onterecht is, is heftig. Het is dan fijn als je wordt bijgestaan door iemand met ervaring en een actuele kennis van het jeugdstrafrecht. Wij hebben jarenlange ervaring in het strafrecht en de expertise om iedereen, volwassen of minderjarig, bij te staan.

Onze werkwijze

Wat wij doen

Voor het gemiddelde kind is het geen dagelijkse routine om als verdachte aangemerkt te worden. Wat zijn de rechten en plichten? Hoe om te gaan met vragen als ‘Krijg ik een strafblad?’ en ‘Hoe moet dat nou met mijn toekomst?’. Wij kunnen deze en alle andere relevante vragen beantwoorden.

Ons doel is om minderjarigen succesvol te begeleiden door het strafproces en om bescherming te bieden tegen de dwangmiddelen van de overheid. Wij zijn hierin wel reëel. Wij beloven geen vrijspraak als dat niet mogelijk is, maar onderzoeken op welke manier we de beste oplossing voor de zaak kunnen bewerkstelligen.

Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan vanaf het eerste politieverhoor tot het eindoordeel van de rechter en alles er tussen in, waaronder getuigenverhoren en zittingen betreffende de voorlopige hechtenis.

Bijstand aan minderjarigen

Ons advocatenkantoor heeft een jarenlange ervaring met het jeugdstrafrecht, niet alleen in Het Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum en Laren en Blaricum) maar ook daarbuiten. Wij kunnen realistisch adviseren over de mogelijkheden voor een afdoening bij HALT, bij een terechtzitting of in een politieverhoor. Wij staan cliënten bij in rechtbanken door heel het land.

Wij hebben onder andere veel ervaring met zaken op het gebied van:

Wordt u verdacht van een strafbaar feit, neem dan contact op met Michiel Schimmel.  Bij spoed kunt u het beste telefonisch contact opnemen via 06 247 196 89. Bent u slachtoffer van een strafbaar feit, neem dan contact op met Kicky Hamer.

Meer weten over strafrecht? Lees dan onze blogs over het strafrecht

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over jeugd strafrecht, dan staan wij voor u klaar.