Skip to content

Familierecht

Familierecht specialist

Ons kantoor kan u adviseren over alle kwesties binnen het personen- en familierecht. Wij staan particulieren en ondernemers bij via mediation, maar ook in procedures. Bovendien adviseren wij over de wijze waarop escalatie en conflicten voorkomen kunnen worden en hoe te handelen bij een (dreigend) conflict.

Onze werkwijze

Familierecht

Titus Bouman is naast procesadvocaat familierecht ook mediator in scheidingszaken en geschillen over bijvoorbeeld omgang en/of alimentatie. Hij heeft hiertoe de Mediationopleiding via de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) met goed gevolg afgerond.

Personen- en familierecht omvat alle juridische kwesties over uw persoon, gezin en familie. Dit rechtsgebied behandelt uiteenlopende onderwerpen zoals echtscheiding, afstamming, samenwonen, huwelijk, alimentatie, omgangsregeling, naam, ouderlijk gezag en voogdij.

Verder bevat het vermogensrecht de regels over huwelijkscontracten en samenlevingsovereenkomsten. Het regelt wat er met uw vermogen gebeurt als u en uw partner uit elkaar gaan. Tot slot omvat het regels over schenkingen, erfenissen en testamenten.

Bij voorkeur brengen we partijen rond de tafel om hun zaak via een minnelijke regeling af te ronden. Als dat niet aangewezen of mogelijk is, staan we u deskundig bij voor de rechter. We bedienen een breed scala aan klanten.

Welke zaken?

Wij hebben onder andere veel ervaring met:

Contact

Mocht u een vraag hebben over het familierecht, dan kunt u mij (mr. Titus Bouman) altijd bereiken via 06-10285511, 035-6944833 of door een mail te sturen naar titus@hameradvocaten.nl

Lid van de vFAS

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over familierecht, dan staan wij voor u klaar.