Skip to content

Studentstage
advocatenkantoor

Vacature studentstage bij Hamer Advocaten in Bussum

Ben jij een allrounder en wil je er in de praktijk achter komen of de advocatuur je ligt? Ben jij een enthousiaste aanpakker en lijkt je wat om bij ons in Bussum te komen? Dan hebben wij een interessante stageplek voor je in de aanbieding. 

Meelopen bij Hamer Advocaten

Hamer Advocaten is een klein kantoor, waarbij we veel lachen en plezier hebben in ons werk. Wij zijn geen hoogdravend kantoor, maar we presteren goed en zijn de beste in ons vak. We zijn een kantoor van vijf advocaten en we behandelen zowel huis-tuin-en-keuken-zaken als grote commerciële kwesties. Bij ons kijken we samen naar je interesses. We nemen je mee in de wereld van de advocatuur. 

Afhankelijk van wat je leuk vindt, passen we de werkzaamheden op je stage af. Je zult notities schrijven, meegaan naar zittingen, meegaan naar cliëntbesprekingen en misschien wel deels processtukken schrijven. Je krijgt echt een kijkje in de keuken. Onze advocaten zijn werkzaam op verschillende terreinen, zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, contractrecht, huurrecht en vastgoedrecht.

Studentenstage

Stapje extra zetten

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die initiatief neemt, maar zich daarnaast gepast weet te gedragen in de wereld van ’t Gooi; Iemand die het niet erg vindt om de trein richting Bussum te pakken en bereid is een stapje extra te zetten als het nodig is. Ons kantoor zit naast het station Naarden-Bussum. Verder zoeken we iemand die aan het einde van de bachelor zit.

Praktijkervaring opdoen

Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek om meer te leren over verschillende rechtsgebieden in de praktijk. We bieden een stagevergoeding van 150 euro per maand. 

De duur van de stage is in beginsel twee maanden, maar mocht het klikken dan is er eventueel ruimte voor een verlenging.

Unieke kans

Reageren?

Wil je reageren, dan zien we graag je motivatiebrief, cijferlijsten en CV tegemoet. 

Neem contact op met Michiel Schimmel via michiel@hameradvocaten.nl

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.