Skip to content

Arbeidsrecht Mediation

Mediation arbeidsrecht

Het oplossen van conflicten via mediation is een steeds belangrijker onderdeel van onze rechtspraak. Niet alleen in zaken tussen burgers, het zogeheten civiele recht, maar ook in het strafrecht is mediation in opmars. En zo ook in het arbeidsrecht. Vanaf juli 2015 heeft het de voorkeur dat partijen samen eerst een oplossing via mediation beproefd hebben voordat zij een kwestie aan de rechter voorleggen.

Kicky Hamer Mediation

Kicky Hamer, de naamgeefster van ons kantoor, is zich na 35 jaar als advocaat arbeidsrecht steeds meer gaan toeleggen op mediation. De komende jaren wil zij hier het liefst de meeste tijd bezig zijn.

Zij claimt, het snelste traject voor mediation bij arbeidsconflicten aan te kunnen bieden’. Haar aanpak is inmiddels dusdanig beproefd dat zij dit voor een vast bedrag aanbiedt. Download het stappenplan op deze pagina en u kunt alles nog eens rustig nalezen.

 

Goed eruit willen komen

Het maakt niet uit wie de mediation initieert. Kicky gaat er vanuit dat beide partijen het liefst zo snel mogelijk tot een oplossing willen komen. Zodat daarna partijen gewoon weer verder kunnen.

Overweegt u als werkgever een mediationtraject in te gaan of stelt uw werkgever u voor om een mediationtraject in te gaan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kicky komt er dan snel bij u op terug.

Kicky is ingeschreven in het kwaliteitsregister van Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over mediation, dan staan wij voor u klaar.