Skip to content

Bouwrecht

Bouwrecht

Hamer Advocaten heeft kennis van het bouwrecht. Hierin staan we aannemers, opdrachtgevers en onderaannemers bij. Uitgangspunt is om de economisch meest rendabele uitkomst te realiseren voor de cliënt. Dit kan door het geven van advies en bemiddeling, maar procederen hoort ook tot de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Bouwgeschillen, omgevingsrecht en juridische bijstand

Het bouwrecht is apart geregeld in de wet. Bovendien geldt er vaak specifieke wet- en regelgeving in de bouw. Daarnaast kan er sprake zijn van arbitrage, dat is een speciale vorm van rechtspraak. Bij Hamer Advocaten bent u aan het juiste adres als het gaat om bouwgeschillen en juridische bijstand.

Wanneer u een huis wenst te bouwen kan de gemeente soms dwarsliggen. U heeft dan een geschil op het grensgebied van bouwrecht en bestuursrecht. Bij Hamer Advocaten bent u dan aan het juiste adres.

Wij hebben kennis van het omgevingsrecht en kijken verder dan de wettelijke regels. Zo kijken we ook naar de plaatselijke wet- en regelgeving en proberen te denken in oplossingen. In overleg met de klant bedenken we een strategie om die samen met de klant ten opzichte van de gemeente in te zetten.

Hamer advocaten heeft meerdere grote geschillen ten aanzien van het omgevingsrecht weten te beslechten ten voordele van de klant.

Aannemer en aanneming van werk

Als aannemer kunt u te maken krijgen met juridische conflicten. Als aannemer loopt u bijvoorbeeld tegen de volgende problemen aan:

Hamer Advocaten treedt regelmatig op voor aannemers die in de knel komen. Wij doen dat op een begrijpelijke toon, waarbij we gebruik maken van de kennis van de bouwwereld in combinatie met juridische expertise. Heeft u een probleem als aannemer, wij helpen u graag.

Indien u met een vraag zit over het bouwrecht, omgevingsrecht, aanneming van werk of andere bouwgeschillen neem vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder. U kunt haar bereiken via tel. 06-44266460 of via moshe@hameradvocaten.nl

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over bouwrecht, dan staan wij voor u klaar.