Skip to content

Juridisch spreekuur

Gratis spreekuur

Iedere woensdagmiddag van 15:30 uur tot 17:00 uur houdt Hamer Advocaten een gratis spreekuur voor particulieren en ondernemers uit Het Gooi & Eemland met vragen over: Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Familierecht, Huurrecht, Incasso, Jeugdrecht, Strafrecht.

Onze werkwijze

Kosteloos spreekuur

Het inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen met vragen over een van deze rechtsgebieden. Wij zetten dan kort met u de kansen uiteen, bespreken eventuele kosten (waaronder het recht op gefinancierde rechtsbijstand). Aan het juridisch spreekuur zelf zijn geen kosten verbonden. 

In verband met het thuiswerken van onze advocaten kan het zijn dat er minder bezetting op het kantoor aanwezig is. Het is hierom verstandig een afspraak te maken.

LET OP: Vanwege de Corona-maatregelen verlenen wij het spreekuur bij voorkeur telefonisch of per email. Bel ons via 035-6944833 of e-mail naar info@hameradvocaten.nl

Ons kantoor heeft een ruime spreekkamer. Er kan op ruime afstand vertrouwelijk worden gesproken. Neem gerust contact met ons op.

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Mocht u vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.