Skip to content

Incassorecht

Incassorecht

Hamer Advocaten neemt uw geldzorgen graag uit handen. Wij helpen u bij het innen van openstaande vorderingen. Dit doen we het liefst zo snel mogelijk en zonder tussenkomst van een rechter, maar dit gaan wij zeker niet uit de weg!

Onze werkwijze

Incassorecht

Bij een incassoprocedure van meer dan € 25.000,- of een procedure in kort geding is een advocaat verplicht. Hierin staan wij u graag bij.

Hamer Advocaten werkt nauw samen met een aantal deurwaarders. Hierdoor zijn wij in staat snel te handelen wat een tijdige betaling ten goede komt.

Bij aanvang van uw dossier zullen wij naast een sommatiebrief gelijk een concept dagvaarding sturen. Indien iemand na de incassobrief met concept dagvaarding niet betaald dan kunnen wij gelijk de dagvaarding door een van onze deurwaarders laten betekenen.

Indien betaling dan alsnog uitblijft kunnen wij voor u de gang naar de rechter in gang zetten zodat deze uitspraak kan doen.

Onderwerpen

Overige mogelijkheden waarbij wij u in een incassotraject kunnen ondersteunen zijn:

Hamer advocaten verhaalt voor u de incassokosten op de debiteur. Het is in veel gevallen mogelijk om te werken op basis van ‘no cure no pay’. Vaste prijsafspraken behoren ook tot de mogelijkheden.

Uw algemene voorwaarden kunnen het incassotraject beinvloeden. Graag staan wij u ook bij in het aanscherpen van de algemene voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder.

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over incassorecht, dan staan wij voor u klaar.