Skip to content

Kicky Hamer

Kicky Hamer advocaat

Specialisme

Beschikbaar op

Opleiding

Kicky Hamer

Ik ben Kicky Hamer (Assen, 1958), ik ben advocaat, mediator, echtgenote en moeder van twee volwassen zonen. Ik verleen als zelfstandige al meer dan vijfentwintig jaar juridische dienstverlening aan ondernemingen en particulieren, na eerst in het bedrijfsleven te hebben gewerkt. Ik kom uit een gezin van ambitieuze juristen. Recht is mij met de paplepel ingegoten.

Mijn ideale cliënt heeft een duidelijk doel voor ogen, dat het waard is om na te streven, en waaraan ik aantoonbaar toegevoegde waarde kan leveren. Dit betekent dat ik iedere mogelijke cliënt en iedere mogelijke zaak eerst bezie op deze criteria. Dat kost u niets, maar levert wel veel op. Voorts moet de noodzakelijke investering in mijn bijstand ook voor de cliënt opwegen tegen de mogelijke uitkomst en moeten de cliënt en ik een goed team zijn, een ‘klik’ hebben.

Ik geloof in specialisme. Ik heb daarom de postdoctorale leergangen arbeidsrecht afgerond en ben ik sinds vele jaren lid van de Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten Nederland (VAAN). Daarnaast heb ik de mediationopleiding bij Dialogue gevolgd en ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

In de diensten die ik aanbied, arbeidsrecht en mediation in arbeidsgeschillen en ontslagrecht heb ik mij in mijn loopbaan meer verdiept en meer ervaring opgedaan, dan noodzakelijk om mij advocaat en mediator te mogen noemen.

Omdat ik uitsluitend doe waar ik goed in ben, ben ik ook niet de goedkoopste advocaat / mediator. Immers, ik laat veel werk aan mij voorbij gaan. Anderzijds geldt: omdat ik uitsluitend doe waar ik goed in ben, zijn de uitkomsten van grotere waarde, heb ik daarvoor minder tijd nodig dan generalisten, zijn mijn cliënten tevreden en doe ik mijn werk met plezier.

Naast de specialisatie arbeidsrecht / arbeidsgeschillenbeslechting, houd ik mij bezig met de belangenbehartiging van slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven. Ook op dit gebied heb ik in de afgelopen jaren vele cliënten bijgestaan.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd rechtsgebied.

Ik ben iedere werkdag tussen 08.00 en 19.00 uur bereikbaar op +31610919446 of per e-mail via kicky@hameradvocaten.nl.

In geval van spoed kunt u mij ook in het weekend of op feestdagen bellen.

Dynamisch blok

Verkort cv