Skip to content

Ontslagrecht Advocaat

Ontslagrecht Advocaat

Als ontslagrecht advocaat heeft Kicky Hamer al meer dan 35 jaar ervaring met ontslagzaken en steeds vaker met mediation op dit vlak. Sinds enige jaren heeft het namelijk de voorkeur dat partijen samen eerst een oplossing via mediation beproefd hebben voordat zij een kwestie aan de rechter voorleggen. 

Of u nu werkgever of werknemer in deze kwestie bent, samen met u probeer ik tot een tevredenstellende oplossing te komen. Door vlot en deskundig op te treden probeer ik u zoveel mogelijk nare emoties, tijd en geld te besparen.

Ontslag gaat niemand in de koude kleren zitten

Wanneer een arbeidsrelatie onder druk komt te staan ontstaat voor alle betrokkenen veel onzekerheid. Voor de een betekent dit onzekerheid van inkomen en de ander onzekerheid over productiviteit of omzet. 

Ik begrijp dit goed en met mijns optreden wil ik vooral snel betrokken worden om verkeerde keuzes vanuit deze onzekerheid voor te zijn. Als specialisten in arbeids- en ontslagrecht treed ik daarom deskundig en doortastend op bij ontslaan of ontslag krijgen.

Zit je in een arbeidsconflict, ben je ontslagen of bang ontslagen te worden? Download de eerste hulp bij ontslag met alle informatie over wat je wel en niet moet doen in deze situatie.

Eerste hulp bij ontslag

Special voor werknemers waarvan de arbeidsrelatie onder druk staat of die al ontslagen zijn heb ik een pdf samengesteld over de te nemen stappen en te vermijden valkuilen. Deze kan kosteloos worden gedownload.

Welke zaken?

Wij hebben onder andere veel ervaring met:

Mocht u een vraag hebben over het arbeidsrecht, dan kunt u mij altijd bereiken via 06 10 91 94 46 (ook in de weekenden) of door een mail te sturen naar kicky@hameradvocaten.nl

 

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over ontslag, dan staan wij voor u klaar.