Skip to content

Bestuursrecht

Bestuursrecht specialist

De overheid speelt een belangrijke rol in het leven van de Nederlandse burger. Als bedrijf en particulier komt u veel in aanraking met de overheid. Wanneer u in een geschil terecht komt met de overheid heeft u een advocaat nodig met kennis van het bestuursrecht om u bij te staan. De Algemene wet bestuursrecht (AWB) bevat de algemene regels die gelden in de verhouding van de overheid t.o.v. bedrijven en particulieren. Soms ziet u zichzelf gedwongen om in bezwaar of in beroep te gaan tegen een besluit van de overheid. Wacht hier niet te lang mee, en schakel tijdig juiste juridische hulp in.

vrouwe justitia met schaduw

Juridisch advies bestuursrecht

Onze advocaten helpen u graag bij uw problemen met de overheid en zijn breed georiënteerd met kennis. U kunt vertrouwen op een gedegen analyse en strategie. Tegen de overheid procederen vergt soms een lange adem. Onze advocaten helpen u met de beste aanpak. Zij leggen u in begrijpelijke taal uit hoe u het beste uw zaak kunt aanpakken. Samen met de advocaat maakt u een plan van aanpak. Voor het opstellen van bezwaarschriften, het onderhandelen met de overheid en het procederen tegen de overheid bent u bij Hamer Advocaten aan het juiste adres.

Tip: Termijnen

Binnen het bestuursrecht is het belangrijk rekening te houden met de termijnen die gelden, denk hierbij aan de bezwaartermijn. Hierom is het aan te raden tijdig juridische hulp in te schakelen. 

Welke zaken?

U kunt bij ons terecht met al uw juridische vragen over: 

Naast kennis van de Algemene wet bestuursrecht beschikt ons kantoor over ruime kennis van rechtsgebieden waarmee u tevens te maken kan krijgen als u bezwaar wilt maken of in beroep wilt gaan. Denk hierbij aan ondernemingsrecht en huur- en vastgoedrecht.

Lees ook onze blogs voor tips over bestuursrecht.

Mocht u een vraag hebben over het arbeidsrecht, dan kunt u ons altijd bereiken via 035 69 44 833 of door een mail te sturen naar info@hameradvocaten.nl

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over bestuursrecht, dan staan wij voor u klaar.

Play Video