Skip to content

Bestuursrecht

Bestuursrecht specialist

De overheid speelt een belangrijke rol in het leven van de Nederlandse burger. Als bedrijf en particulier komt u veel in aanraking met de overheid. Wanneer u in een geschil terecht komt met de overheid heeft u een advocaat nodig met kennis van het bestuursrecht om u bij te staan. De Algemene wet bestuursrecht (AWB) bevat de algemene regels die gelden in de verhouding van de overheid t.o.v. bedrijven en particulieren. Soms ziet u zichzelf gedwongen om in bezwaar of in beroep te gaan tegen een besluit van de overheid. Wacht hier niet te lang mee, en schakel tijdig juiste juridische hulp in.

Onze werkwijze

Juridisch advies bestuursrecht

Onze advocaten helpen u graag bij uw problemen met de overheid en zijn breed georiënteerd met kennis. U kunt vertrouwen op een gedegen analyse en strategie. Tegen de overheid procederen vergt soms een lange adem. Onze advocaten helpen u met de beste aanpak. Zij leggen u in begrijpelijke taal uit hoe u het beste uw zaak kunt aanpakken. Samen met de advocaat maakt u een plan van aanpak. Voor het opstellen van bezwaarschriften, het onderhandelen met de overheid en het procederen tegen de overheid bent u bij Hamer Advocaten aan het juiste adres.

Tip: Termijnen

Binnen het bestuursrecht is het belangrijk rekening te houden met de termijnen die gelden, denk hierbij aan de bezwaartermijn. Hierom is het aan te raden tijdig juridische hulp in te schakelen. 

Welke zaken?

U kunt bij ons terecht met al uw juridische vragen over: 

Naast kennis van de Algemene wet bestuursrecht beschikt ons kantoor over ruime kennis van rechtsgebieden waarmee u tevens te maken kan krijgen als u bezwaar wilt maken of in beroep wilt gaan. Denk hierbij aan ondernemingsrecht en huur- en vastgoedrecht.

Lees ook onze blogs voor tips over bestuursrecht.

Mocht u een vraag hebben over het bestuursrecht, dan kunt u ons altijd bereiken via 06 442 664 60 of door een mail te sturen naar moshe@hameradvocaten.nl

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Ik kwam met mijn probleem terecht bij Moshe. Wat een super begripvolle en lieve vrouw is dit zeg! Ik kon direct op haar rekenen en ze heeft werk geleverd wat boven mijn verwachting uitging. Ik zal bij het volgende direct contact opnemen met haar!
Uit Naarden
Er wordt goed geluisterd naar de cliënt en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Geweldig, top!
uit Utrecht
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Advocaten met veel deskundigheid waar je als cliënt veel aan hebt. Top advocaten!
uit Hilversum
Een niet gemeld gebrek is vaak een lastige kwestie. Moshe Beukers heeft ons enorm geholpen om te zorgen dat we dit konden oplossen met oude bewoners. Ze is duidelijk en legt alles helder uit. Ze denkt met ons mee en geeft ons daardoor een eerlijk en betrokken advies.
uit Arnhem

Mocht u vragen hebben over bestuursrecht, dan staan wij voor u klaar.