Skip to content

Slachtofferrecht

Slachtoffer advocaat

Bij ons op kantoor werken twee advocaten die de opleiding tot slachtofferadvocaat
hebben afgerond. Daarnaast zijn Kicky Hamer en Michiel Schimmel lid van LANGZS, de specialistenvereniging voor slachtoffers.

Slachtofferrecht

Slachtofferrecht

Deze pagina is bedoeld voor iedereen die slachtoffer is geworden van een ernstig gewelds- of zedenmisdrijf.

Wij staan slachtoffers bij van (zware) mishandelingen, aanrandingen, verkrachtingen of vergelijkbare feiten.

Als een van de weinige kantoren in het Gooi zijn wij ook bevoegd om slachtoffers pro deo bij te staan.

Bent u slachtoffer?

Als u slachtoffer bent van een misdrijf komt er veel op u af. De politie wil graag dat u aangifte doet, u bent geschrokken van wat u overkomen is en u ontvangt post van politie en het openbaar ministerie waarin u gevraagd wordt of u uw spreekrecht wil uitoefenen, aanwezig wil zijn op zitting en een vordering wil indienen.

Daarnaast doet een misdrijf ook wat met u. Uw lichamelijk integriteit is geschonden, je kan er wakker van liggen en je voelt je niet meer veilig.

Als slachtofferadvocaat begeleiden we u door het juridische gedeelte van het proces. We helpen u met het spreekrecht, waarbij we aan de rechter vertellen wat een feit met u gedaan heeft en we helpen u met het verhalen van schade die u geleden hebt als gevolg van de feiten. Ook kunnen we u helpen met een contact- en of gebiedsverbod als dit wenselijk is.

Dit alles doen wij bijna altijd pro deo. U hoeft ons niet te betalen hiervoor.

Contact

Mocht u nu slachtoffer zijn, bel dan gerust naar 035 69 44 8 33 of stuur een mailtje naar info@hameradvocaten.nl. U kunt ons ook bellen als u simpelweg een vraag heeft en niet weet waar u terecht kunt.

Langzs
Lid van de Langzs

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Ik kwam met mijn probleem terecht bij Moshe. Wat een super begripvolle en lieve vrouw is dit zeg! Ik kon direct op haar rekenen en ze heeft werk geleverd wat boven mijn verwachting uitging. Ik zal bij het volgende direct contact opnemen met haar!
Uit Naarden
Er wordt goed geluisterd naar de cliënt en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Geweldig, top!
uit Utrecht
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Advocaten met veel deskundigheid waar je als cliënt veel aan hebt. Top advocaten!
uit Hilversum
Een niet gemeld gebrek is vaak een lastige kwestie. Moshe Beukers heeft ons enorm geholpen om te zorgen dat we dit konden oplossen met oude bewoners. Ze is duidelijk en legt alles helder uit. Ze denkt met ons mee en geeft ons daardoor een eerlijk en betrokken advies.
uit Arnhem

Bent u slachtoffer van een ernstig gewelds- of zedenmisdrijf?