Skip to content

Vastgoedrecht

Vastgoed advocaat

Hamer Advocaten adviseert en procedeert in het vastgoedrecht. Hierin staan wij bezitters, kopers, verkopers, huurders en verhuurders bij. Uitgangspunt is om de economisch meest rendabele uitkomst te realiseren voor de client. Dit kan advies en bemiddeling zijn, maar procederen hoort ook tot de mogelijkheden.

Juridisch advies in koop en verkoop van vastgoed

Vastgoedrecht omvat de juridische aspecten van onroerend goed, zoals eigendomsrechten, transacties, huurgeschillen en ontwikkelingskwesties.

Of u nu een doorgewinterde vastgoedinvesteerder bent of voor het eerst een woning koopt, Hamer Advocaten biedt heldere, op maat gemaakte juridische oplossingen. Van contractonderhandelingen tot geschillenbeslechting staan we paraat met doeltreffende en kostenefficiënte bijstand. Ons team combineert diepgaande juridische kennis met een pragmatische benadering om uw vastgoedtransacties en juridische kwesties soepel te laten verlopen.

vastgoedrecht
Hamer Advocaten

Juridisch experts in huurrecht

Sta je voor huurrechtelijke uitdagingen en heb je behoefte aan deskundig juridisch advies? Bij onze advocaten staan jouw zorgen als huurder of verhuurder centraal. Van het helder interpreteren van huurcontracten tot het waarborgen van jouw rechten en effectief oplossen van geschillen, biedt Hamer Advocaten onmisbare inzichten. 

Of je nu als huurder wilt weten waar je staat, of als verhuurder helderheid zoekt over contractuele afspraken, onze experts zijn er om je te begeleiden. Met specifieke aandacht voor diverse huursituaties biedt ons juridisch advies in het huurrecht de sleutel tot een rechtvaardige en weloverwogen overeenkomst. Vertrouw op onze expertise en krijg de ondersteuning die je nodig hebt in jouw huurtraject.

Onderwerpen vastgoedrecht

Een aantal onderwerpen waar wij u in kunnen bijstaan:

Advocaat vastgoed & ondernemers

Het vastgoedrecht overlapt met andere rechtsgebieden zoals het bestuursrecht, maar ook het huurrecht. Door de aanwezige kennis bij Hamer Advocaten kunnen wij uw situatie vanuit verschillende invalshoeken benaderen waardoor wij veelal u volledig van dienst kunnen zijn. 

Bent u ondernemer en zoekt u juridisch advies? Lees meer over onze diensten voor ondernemers. Wij hebben interesse in uw onderneming en kunnen u in een breed scala aan rechtsgebieden ondersteunen.

Indien u met een vraag zit over vastgoed, u verwacht te moeten procederen of u zit met een lastige situatie waar u mogelijk juridische hulp nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-44266460. 

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Ik kwam met mijn probleem terecht bij Moshe. Wat een super begripvolle en lieve vrouw is dit zeg! Ik kon direct op haar rekenen en ze heeft werk geleverd wat boven mijn verwachting uitging. Ik zal bij het volgende direct contact opnemen met haar!
Uit Naarden
Er wordt goed geluisterd naar de cliënt en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Geweldig, top!
uit Utrecht
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Advocaten met veel deskundigheid waar je als cliënt veel aan hebt. Top advocaten!
uit Hilversum
Een niet gemeld gebrek is vaak een lastige kwestie. Moshe Beukers heeft ons enorm geholpen om te zorgen dat we dit konden oplossen met oude bewoners. Ze is duidelijk en legt alles helder uit. Ze denkt met ons mee en geeft ons daardoor een eerlijk en betrokken advies.
uit Arnhem

Heeft u vragen over vastgoedrecht, dan staan wij voor u klaar.