Skip to content

Vastgoedrecht

Vastgoed advocaat

Hamer Advocaten adviseert en procedeert in het vastgoedrecht. Hierin staan wij bezitters, kopers, verkopers, huurders en verhuurders bij. Uitgangspunt is om de economisch meest rendabele uitkomst te realiseren voor de client. Dit kan advies en bemiddeling zijn, maar procederen hoort ook tot de mogelijkheden.

Huurrecht

Het huurrecht is vanwege de nadruk die de wetgever legt op dit rechtsgebied apart belicht. De grote hoeveelheid huurders, huurcontracten in combinatie met de manier waarop de wet geschreven is maakt dit een bijzonder rechtsgebied. Lees meer over huurrecht.

Vastgoedrecht is het bezit beheer en verhandelen van onroerende goederen en alles wat daarbij komt kijken. Hierbij gaat het veelal om grond en gebouwen die op die grond gebouwd zijn, afspraken rondom koop en verkoop, maar ook over de levering van de grond en gebouwen.

Onderwerpen vastgoedrecht

Een aantal onderwerpen waar wij u in kunnen bijstaan:

Advocaat vastgoed & ondernemers

Het vastgoedrecht overlapt met andere rechtsgebieden zoals het bestuursrecht, maar ook het huurrecht. Door de aanwezige kennis bij Hamer Advocaten kunnen wij uw situatie vanuit verschillende invalshoeken benaderen waardoor wij veelal u volledig van dienst kunnen zijn. 

Bent u ondernemer en zoekt u juridisch advies? Lees meer over onze diensten voor ondernemers. Wij hebben interesse in uw onderneming en kunnen u in een breed scala aan rechtsgebieden ondersteunen.

Indien u met een vraag zit over vastgoed, u verwacht te moeten procederen of u zit met een lastige situatie waar u mogelijk juridische hulp nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder. Er bestaat tevens een mogelijkheid om op het juridisch spreekuur te spreken met (een van) onze advocaten. U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Heeft u vragen over vastgoedrecht, dan staan wij voor u klaar.

Play Video