Skip to content

Huurrecht

Huurrecht Advocaat

Als huurder of verhuurder van een woning of bedrijfsruimte kunt u te maken krijgen met verschillende juridische kwesties. Wij staan huurders en verhuurders bij in conflicten en juridisch advies t.a.v. het gehuurde object. Geschillen over woonruimte en/of bedrijfsruimte kunnen erg vervelend zijn omdat ze uw directe omgeving raken thuis, of op de zaak. Hamer Advocaten heeft de benodigde expertise in huis om u snel en goed te kunnen helpen.

vrouwe justitia met schaduw

Huurrecht voor ondernemers

Voor ondernemers bevat het huurrecht andere rechten en plichten dan voor particulieren. Huurbescherming is anders geregeld en bedrijven hebben te maken met investeringen die zij in het huurobject hebben gedaan en de wens om deze terug te verdienen. 

Ondernemingen kunnen gekocht en verkocht worden waardoor ook de huurovereenkomst weer een rol gaat spelen. Hamer Advocaten brengt naast huurrecht ook andere diensten voor ondernemers met als doel de onderneming in al haar facetten te kunnen adviseren.

Onderwerpen

Onderwerpen binnen het huurrecht waarmee wij ondernemers adviseren, en voor hen procederen zijn:

Lees verder over onze juridische diensten voor ondernemers.

Huurrecht voor woningen

Huurt of verhuurt u een woning dan zijn er over en weer rechten en plichten waar huurder en verhuurder zich aan moeten houden. Huurovereenkomsten gelden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit brengt gelijk een mate van huurdersbescherming met zich mee. Geschillen over woonruimte kunnen erg vervelend zijn, omdat het zich in de persoonlijke sfeer bevindt.

vrouwe justitia met schaduw

Onderwerpen

Een greep uit de onderwerpen binnen het huurrecht voor woningen waarin wij u kunnen ondersteunen zijn:

Indien u met een vraag zit over het vastgoed- en/of huurrecht, u verwacht te moeten procederen of u zit met een lastige situatie waar u mogelijk juridische hulp nodig heeft, neem vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder. Er bestaat tevens een mogelijkheid om op het juridisch spreekuur te spreken met (een van) onze advocaten. U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over bouwrecht, dan staan wij voor u klaar.

Play Video