Skip to content

Huurrecht

Huurrecht Advocaat

Als huurder of verhuurder van een woning of bedrijfsruimte kunt u te maken krijgen met verschillende juridische kwesties. Wij staan huurders en verhuurders bij in conflicten en juridisch advies t.a.v. het gehuurde object. Geschillen over woonruimte en/of bedrijfsruimte kunnen erg vervelend zijn omdat ze uw directe omgeving raken thuis, of op de zaak. Hamer Advocaten heeft de benodigde expertise in huis om u snel en goed te kunnen helpen.

Onze werkwijze

Huurrecht voor ondernemers

Voor ondernemers bevat het huurrecht andere rechten en plichten dan voor particulieren. Huurbescherming is anders geregeld en bedrijven hebben te maken met investeringen die zij in het huurobject hebben gedaan en de wens om deze terug te verdienen. 

Ondernemingen kunnen gekocht en verkocht worden waardoor ook de huurovereenkomst weer een rol gaat spelen. Hamer Advocaten brengt naast huurrecht ook andere diensten voor ondernemers met als doel de onderneming in al haar facetten te kunnen adviseren.

Onderwerpen

Onderwerpen binnen het huurrecht waarmee wij ondernemers adviseren, en voor hen procederen zijn:

Lees verder over onze juridische diensten voor ondernemers.

Huurrecht voor woningen

Huurt of verhuurt u een woning dan zijn er over en weer rechten en plichten waar huurder en verhuurder zich aan moeten houden. Huurovereenkomsten gelden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit brengt gelijk een mate van huurdersbescherming met zich mee. Geschillen over woonruimte kunnen erg vervelend zijn, omdat het zich in de persoonlijke sfeer bevindt.

Onze werkwijze

Onderwerpen

Een greep uit de onderwerpen binnen het huurrecht voor woningen waarin wij u kunnen ondersteunen zijn:

Indien u met een vraag zit over het vastgoed- en/of huurrecht, u verwacht te moeten procederen of u zit met een lastige situatie waar u mogelijk juridische hulp nodig heeft, neem vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder. Er bestaat tevens een mogelijkheid om op het juridisch spreekuur te spreken met (een van) onze advocaten. U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Ik kwam met mijn probleem terecht bij Moshe. Wat een super begripvolle en lieve vrouw is dit zeg! Ik kon direct op haar rekenen en ze heeft werk geleverd wat boven mijn verwachting uitging. Ik zal bij het volgende direct contact opnemen met haar!
Uit Naarden
Er wordt goed geluisterd naar de cliënt en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Geweldig, top!
uit Utrecht
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Advocaten met veel deskundigheid waar je als cliënt veel aan hebt. Top advocaten!
uit Hilversum
Een niet gemeld gebrek is vaak een lastige kwestie. Moshe Beukers heeft ons enorm geholpen om te zorgen dat we dit konden oplossen met oude bewoners. Ze is duidelijk en legt alles helder uit. Ze denkt met ons mee en geeft ons daardoor een eerlijk en betrokken advies.
uit Arnhem

Mocht u vragen hebben over bouwrecht, dan staan wij voor u klaar.