Skip to content

Moshe Beukers

Moshe Beukers

Specialisme

Beschikbaar op

Opleiding

Moshe Beukers

Moshe Beukers is inmiddels bijna tien jaren werkzaam als advocaat. Zij is in 2014 gestart als advocaat in Soest. In 2019 heeft zij haar ambitie om als zelfstandig advocaat verder te gaan gerealiseerd door zich aan te sluiten bij Hamer Advocaten in Bussum. Zij werkt voor eigen rekening en risico.

Moshe voert een brede praktijk in de rechtsgebieden bestuursrechtondernemingsrecht en vastgoedrecht. Het plezier in het recht zit voor Moshe in complexe juridische procedures. Door de juiste analyse en vertaalslag te maken van de unieke situatie van de cliënt, is het vaak mogelijk om duidelijkheid te geven over de kansen in een procedure.

Moshe heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Moshe heeft jaren bij de Rechtbank Noord-Nederland gewerkt als griffier en weet daardoor goed waar rechters op letten en de knelpunten liggen in juridische procedures. Dat perspectief neemt zij mee in het voordeel van haar cliënten.

Naast haar werk heeft Moshe ervaring opgedaan in bestuursfuncties, zowel bij Het Juridisch Spreekuur, de Stichting Jonge Balie Nederland (www.sjbn.nl) als bij de Gooische Advocaten Vereniging. Sinds 2021 advocaat-trainer bij de Beroepsopleiding Advocaten, daarbij  begeleidt zij nieuwe advocaten in hun ontwikkeling van de vaardigheden die goede advocaten dienen te bezitten. Inmiddels geeft zij les aan The Law Firm school in het vak bestuursrecht bij gerenomeerde Zuid-As kantoren en aan gemeenten via Berghauser Pont Academy. Op aanvraag geeft zij inhouse cursussen op het gebied van pleiten of persoonlijke trainingen op maat.

Moshe houdt inloopspreekuren bij het juridisch spreekuur van Hamer Advocaten (iedere woensdag op aanvraag). Tegenwoordig vult zij die spreekuren flexibel in via Teams of per telefoon.

Bent u op zoek naar een vastgoedspecialist, een huurrecht specialist of een bestuursrecht specialist, zoek dan niet verder. Neem contact met Moshe Beukers op (per email moshe@hameradvocaten.nl) Stuur haar gerust een email en zij neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Moshe Beukers is van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via telefoon 035-694 4833  of per email via moshe@hameradvocaten.nl.

Dynamisch blok

Verkort cv