Skip to content

Moshe Beukers

Moshe Beukers advocaat

Specialisme

Beschikbaar op

Opleiding

Moshe Beukers

Moshe Beukers is inmiddels zeven jaar werkzaam als advocaat. Zij is in 2014 gestart als advocaat in Soest. In 2019 heeft zij haar ambitie om als zelfstandig advocaat verder te gaan gerealiseerd door zich aan te sluiten bij Hamer Advocaten in Bussum. Zij werkt voor eigen rekening en risico.

Moshe voert een brede praktijk in de rechtsgebieden bestuursrechtondernemingsrecht en vastgoedrecht. Het plezier in het recht zit voor Moshe in complexe juridische procedures. Door de juiste analyse en vertaalslag te maken van de unieke situatie van de cliënt, is het vaak mogelijk duidelijkheid te geven over zijn of haar kansen in een procedure.

Moshe heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
    • Civiele praktijk (burgelijk recht)
    • Bestuursrecht
  • Huurrecht
  • Vastgoedrecht

Moshe heeft jaren bij de Rechtbank Noord-Nederland gewerkt als griffier en weet daardoor goed waar rechters op letten en de knelpunten liggen in juridische procedures. Dat perspectief neemt zij mee in het voordeel van haar cliënten.

Naast haar werk heeft Moshe ervaring opgedaan in bestuursfuncties, zowel bij Het Juridisch Spreekuur en de Stichting Jonge Balie Nederland (www.sjbn.nl). Momenteel is Moshe voorzitter van de Gooische Advocaten Vereniging. Sinds kort is zij aangesloten als specialist bij het coronaloket van de ondernemers uit de gemeente Gooise Meren.

Transgenders uit heel Nederland weten Moshe te vinden om haar specialistische kennis van het transgenderrecht. Moshe is daarnaast verbonden aan het inloopspreekuur van de GGD voor transgenders en sekswerkers. Bovendien houdt zij inloopspreekuren bij het juridisch spreekuur bij Hamer Advocaten (iedere woensdag).

Moshe Beukers is van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar via telefoon 035-694 4833 of per email via moshe@hameradvocaten.nl. Momenteel is Moshe tot en met medio november 2021 met verlof. Neemt u gerust contact op met haar waarnemer mr. Toine van Spanje.

Dynamisch blok

Verkort cv

Play Video