Skip to content

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht specialist

Ongeacht of u een ervaren ondernemer of starter bent, bij Hamer Advocaten begeleidt en ondersteunt onze ervaren advocaat ondernemingsrecht mr. Toine van Spanje u deskundig en gedreven. Wij beschouwen het als vanzelfsprekend dat bij onze bijstand, of dat procedureel of adviserend van aard is, dat u goed begrepen wilt worden, zodat wij u het best kunnen bijstaan en gezamenlijk het beste resultaat bereiken.

Hamer Advocaten

Wat wij doen

Hamer Advocaten (mr. Toine van Spanje) voert een brede juridische praktijk op het gebied van ondernemingsrecht. Wij staan ondernemers in de breedste zin van het woord bij. Zowel zelfstandig ondernemers met een eenmanszaak alsook aandeelhouders, bestuurders en/of commissarissen van besloten vennootschappen en naamloze vennootschappen kunnen bij ons terecht. 

Ik wil van mijn compagnon af

Ziet u de samenwerking met uw compagnon of (mede)vennoot niet meer zitten?

Neem succesvol afscheid van uw compagnon en/of zakenpartner. 

Lees hier meer

Besloten vennootschappen en/of naamloze vennootschappen

Als aandeelhouder, bestuurder of commissaris bent u gebonden aan heel wat wetgeving: het ondernemingsrecht. En bij elk besluit dat het bestuur en/of commissarissen en/of aandeelhouders nemen, kunnen de belangen vaak uiteenlopen. Wij staan u graag bij tijdens dit soort kwesties: meestal zal dat op de achtergrond plaatsvinden, maar waar nodig wordt daadkrachtig opgetreden bij monde van de advocaat in:

Bij alle ondernemingsrechtelijke zaken geldt: voorkomen is beter dan genezen. Een minnelijke oplossing geniet de voorkeur; u weet immers niet of u elkaar nog tegenkomt in zakelijke aangelegenheden, zoals bij medisch beroepsbeoefenaren vaker dan verwacht voorkomt. En indien nodig, procederen wij uiteraard bij de Rechtbank, het Gerechtshof, een arbitragecommissie en/of Ondernemingskamer.

Wilt u meer weten wat wij te bieden hebben aan u als ondernemer? Neem dan vrijblijvend contact op Toine van Spanje via toine@hameradvocaten.nl of 06-23886576

Medisch beroepsbeoefenaren

Daarnaast onderscheidt onze advocaat Toine van Spanje zich door zijn opgebouwde kennis en ruime ervaring aan medische beroepsbeoefenaren, zowel procedureel als adviserend, bij onder andere geschillen en overnames. 

Doordat Toine van Spanje is opgegroeid in gezin van medisch beroepsbeoefenaren en door zijn opgebouwde juridische expertise hierin, kent hij als geen ander de aspecten binnen maatschappen en/of het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) en staat hij geregeld dierenartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, medisch specialisten en vakgroepen bij in:

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een zeer prettig persoon die goed, duidelijk en deskundig werk levert. Hij kan eerlijk vertellen wat jouw kansen en mogelijkheden zijn tijdens een procedure.
uit Voorburg
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
uit Huizen
Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg.
uit Hilversum
Erg fijn contact gehad met Kicky. Ze geeft goed advies en pakt ook door als ze zegt dat ze dat gaat doen. Door Kicky haar lange ervaring is ze erg kundig en weet ze precies wat ze doet. Echt een aanrader.
uit Amsterdam
Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
uit Flevoland

Mocht u vragen hebben over ondernemersrecht, dan staan wij voor u klaar.