Skip to content

Advocaat Kassa taxichauffeurs Nissan Leaf Nederland

Onze advocaat Moshe Beukers treedt op voor haar cliënten in het TV-programma Kassa. Ons kantoor zet media optreden in als wij het nut daarvan inzien. Het belang van onze cliënten staat daar altijd bij voorop.

In geval van verdenking van een misdrijf kan de officier van justitie in het belang van het onderzoek bevelen dat een opsporingsambtenaar als bedoeld in de artikelen 141, onderdelen, b, c en d, en 142, zonder dat kenbaar is dat hij optreedt als opsporingsambtenaar, stelselmatig informatie inwint over de verdachte.

Mediaoptreden Kassa

Media optreden van een advocaat komt tegenwoordig steeds meer voor. Vooral het juridische gevecht tegen grote partijen zoals woningcorporaties, banken en verzekeraars of overheden is soms oneerlijk, omdat de burger niet over dezelfde middelen beschikt als de grote corporaties. Een TV- of radioprogramma kan er soms voor zorgen dat de grote multinationals overstag gaan.

Moshe heeft eerder successen geboekt via het meewerken aan programma’s, denk aan Zembla, BNR, Elsevier, het Algemeen Dagblad, de Gooi- en Eemlander, het Advocatenblad, mr-online.nl en Kassa.

Juridisch gevecht David tegenover Goliath

Moshe spreekt zich uit namens haar cliënten. In een juridisch gevecht telt soms niet alleen de wet- en regelgeving mee, maar ook overtuigingskracht, dossieropbouw, extern deskundig onderzoek, goede communicatie met procespartijen, etc. Ook wanneer er iemand met een bescheiden beurs aanklopt, is daarvoor in de praktijk bij Hamer Advocaten ruimte.

Doen wat nodig is

Als het nodig is gaan we naar de rechter, maar voordat een zaak bij de rechter wordt aangebracht zal er altijd worden gekeken naar een oplossing. Dat kan in de vorm van een schikking of mediation. Soms helpt het als de pers wordt ingezet, dat geeft soms net het zetje in de rug om een langslepende procedure te voorkomen.

 

Voor meer vragen hierover, kunt u contact met Moshe Beukers opnemen via 035 69 44 33 of per e-mail of info@hameradvocaten.nl.