Skip to content

Van harte welkom bij Hamer Advocaten te Bussum. Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Hoe kunnen wij u helpen?

Hamer Advocaten te Bussum richt zich op de landelijke markt. Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. 

Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is. We hebben gekozen voor dit beroep omdat het recht, en juist de advocatuur, ons bijzonder goed past.

Wij zijn jaren ervaren op verschillende rechtsgebieden in ons advocaten vakgebied. In het bijzonder op de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Hebt u een vraag over het arbeidsrecht of bent u betrokken in een ontslagprocedure? Wij kennen uw rechten en staan u graag bij als werkgever of werknemer. Wij hebben o.a. kennis van ontslagprocedures, concurrentiebedingen, arbeidsvoorwaarden en procedures bij de kantonrechter en het gerechtshof.

Bestuursrecht

Wilt u in bezwaar of beroep gaan tegen een beslissing van de gemeente, provincie of rijksoverheid? Wij kennen uw rechten en staan u graag bij als ondernemer of particulier. Wij hebben o.a. kennis van bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, handhaving, toezicht en procedures bij de bestuursrechter.

Strafrecht

Bent u verdachte of slachtoffer van een strafbaar feit? Wij kennen uw rechten, hebben kennis en ervaring in o.a. het commune strafrecht, het verkeersstrafrecht, ontnemingsprocedures, het slachtofferrecht en overige (straf)procedures bij rechtbanken en op politiebureaus door heel het land.

Vastgoedrecht

Hebt u bijstand nodig in een geschil omtrent vastgoed in 't Gooi & Eemland? Wij staan wij bezitters, kopers, verkopers, huurders en verhuurders bij. Dit kan met behulp van advies en bemiddeling zijn, maar ook procederen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij u van dienst zijn met zaken waarbij kennis van bestuurs- en/of huurrecht nodig is.

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Hamer Advocaten is gevestigd in Bussum, thuis in ’t Gooi en in Midden-Nederland.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur.