Skip to content

Advocaat Soest

Advocaat Soest

Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor het hele Gooi en Eemland. Wij hebben een sterke band met de regio, onze advocaten wonen en werken in de omgeving en weten wat er gebeurd. Hamer Advocaten houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum en beschikt over voldoende parkeergelegenheid waardoor wij goed bereikbaar zijn met auto en open

Onze werkwijze

Uw lokale advocaat

Soest ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug omringd door prachtige natuur en weilanden is het een uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Ook voor ondernemers is Soest een aantrekkelijke plaats, het kent een groot aantal ondernemers in het MKB segment. Deze prachtige omgeving biedt behalve veel moois ook de nodige uitdagingen waarmee Hamer Advocaten u kan bijstaan als particulier en ondernemer.

Wij houden kantoor dichtbij station Naarden-Bussum en zijn daarmee uitstekend te bereiken vanuit Soest. Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl.

 

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u onder andere kunnen adviseren zijn:

Voor de lokale ondernemer

Dienstverlening voor ondernemers uit Soest

 

Als ondernemer in Soest bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten kunnen u in een breed scala aan rechtsgebieden bijstaan. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening over ondernemersrecht in Soest. 

Voor sommige zaken is het mogelijk dat wij bij u langskomen zodat u snel weer verder kan met ondernemen. Dit verschilt per zaak, neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Volle inzet

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. 

Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Michiel is een deskundige en betrokken advocaat. Hij verstaat zijn vak en zeker in het strafrecht is dat een zegen voor de client. Daarbij erg plezierig in het contact, reageert snel op vragen, is efficient en snapt hoe de hazen lopen. Eigenlijk nog nooit met zo'n fijne advocaat samengewerkt. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Soest
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is met haar cliënten ik heb dit persoonlijk ervaren zij loopt die extra mijl als dat nodig is zij is als altijd bereikbaar of belt zsm terug wat ik als zeer prettig heb ervaren .
Huizen
contact was goed, makkelijk te leggen, Veel uitleg. Vriendelijk. Open voor de inbreng van de cliënt. Geen 10, omdat in het verslag enkele zaken toch niet juist vermeld stonden. (bv dat er lekkages zouden zijn opgetreden)
Bussum
Vals beschuldigd van openbare geweldpleging. Ik wist van mijn onschuld maar door getuige die een valse verklaring had afgelegd, was ik al veroordeeld bij de eerste oproep bij officier van justitie. Ik zag het dus al somber in, maar op advies ben ik in verzet gegaan en met de deskundigheid van advocaat Michiel Hamer ben ik vrijgesproken en heeft het recht toch zege gevierd! Mijn respect en grote dank voor de inzet van dit advocatenkantoor Hamer!
Naarden

Mocht u vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.