Skip to content

Advocaat Hilversum

Advocaat Hilversum

Hilversum is de mediastad van Nederland, met een prachtige omgeving om te wonen en ondernemen. Veel van onze advocaten wonen en werken in Het Gooi. Wij houden kantoor vlakbij station Naarden-Bussum. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor heel ’t Gooi. Wij hebben een sterke band met de regio en kennen de instanties in Hilversum vanuit onze professionele hoedanigheid goed. 

Onze werkwijze

Uw lokale advocaat

Onze advocaten zijn bekend met de regio en zijn daarnaast allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Wij behandelen slechts zaken waarin wij gespecialiseerd zijn en al onze advocaten focussen zich voornamelijk op één rechtsgebied. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door naar een specialist bij u in de buurt.  De rechtsgebieden waarin wij u kunnen helpen zijn:

 

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren zijn:

Voor de lokale ondernemer

Dienstverlening voor ondernemers uit Hilversum

Als ondernemer in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten kunnen u in een breed scala aan rechtsgebieden bijstaan. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening over ondernemersrecht

Voor sommige zaken is het mogelijk dat wij bij u langskomen zodat u snel weer verder kan met ondernemen. Dit verschilt per zaak, neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Volle inzet

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. 

Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Mijn vrouw en ik hadden een geschil met een voormalige buurman over de verkoop van een stuk onroerend goed. Moshe Beukers van Hamer Advocaten had zich de materie in een mum van tijd eigen gemaakt, drong meteen door tot de kern van de zaak en gaf ons perfect advies over het vervolg. Na enkele grondig voorbereide mails en onderhandelingen via de advocaten van de twee partijen is een oplossing gevonden, die voor beide partijen acceptabel bleek. Zelden hebben wij een advocaat meegemaakt, die zo efficiënt, professioneel, grondig en to-the-point is als Moshe Beukers. Zij is ook nog eens heel plezierig om mee samen te werken. Het kan gewoon niet beter. Wij kunnen Moshe van harte aanbevelen. Ze is gewoon top!
Hilversum
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is met haar cliënten ik heb dit persoonlijk ervaren zij loopt die extra mijl als dat nodig is zij is als altijd bereikbaar of belt zsm terug wat ik als zeer prettig heb ervaren .
Huizen
Mijn advocaat M. Schimmel is echt de beste die er is. Hij heeft mij in elk van mijn gevallen uitstekend geholpen. Daarnaast doet hij alles in zijn macht om in stressvolle situaties je bij te staan waar hij kan en laat je ook nog lachen. Als mijn advies als je een juridisch probleem heb, laat je helpen door hamer advocaten kantoor!
Hilversum
Super goed geholpen door michiel en kicky Je kan ze altijd bellen en ze staan dag en nacht voor je klaar Kan niet anders zeggen dat ik hun de beste advocaten vind
Hilversum

Mocht u vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.