Skip to content

Advocaat Bussum

Advocaat Bussum

Hamer Advocaten is sinds 1994 gevestigd in Bussum en houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor heel Naarden en Bussum. Wij hebben een sterke band met de regio, onze advocaten wonen en werken in de omgeving van ’t Gooi. 

Onze werkwijze

Uw lokale advocaat

Doordat wij al sinds de jaren 90 actief zijn als kantoor in Bussum (Gemeente Gooise Meren) zijn wij als advocaat uitstekend bekend hier. Onze advocaten zijn lid van de bedrijvenvereniging voor de gemeente Gooise Meren (de FIN) en de Ondernemersvereniging Gooise Meren. Verder zijn wij actief bij diverse vrijwilligersorganisaties in de regio. 

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u onder andere kunnen adviseren zijn:

Voor de lokale ondernemer

Dienstverlening voor ondernemers in Bussum

Als ondernemer in Bussum bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten en hun rechtsgebieden kunnen u als ondernemer bijstaan in een breed scala aan juridische zaken. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening over ondernemersrecht .

Volle inzet

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. 

Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Wat zeggen onze cliënten?

Het gaat bij ons om kennis, kunde, ervaring, ambitie en om persoonlijke aandacht. Wij zijn trots op onze cliënten en wij streven er altijd naar dat dit wederzijds is.

Ik kwam met mijn probleem terecht bij Moshe! Wat een super begripvolle en lieve vrouw is dit zeg! Ik kon direct op haar rekenen en ze heeft werk geleverd wat boven mijn verwachting uitging! Ik zal bij het volgende direct contact opnemen met haar!
Naarden
Alles goed voorbereid. Helemaal top. Kort gezegd Michiel is een fijne advocaat prettig in de omgang en handelt zo snel al hij kan. Dus heb je iets deze man bellen
Naarden
Kicky hamer is een geweldige advocate die heel betrokken is. Zij loopt die extra mijl als dat nodig en ze is altijd bereikbaar. Een echte professional en tegelijkertijd ook heel menselijk .
Huizen
Vals beschuldigd van openbare geweldpleging. Ik wist van mijn onschuld maar door getuige die een valse verklaring had afgelegd, was ik al veroordeeld bij de eerste oproep bij officier van justitie. Ik zag het dus al somber in, maar op advies ben ik in verzet gegaan en met de deskundigheid van advocaat Michiel Hamer ben ik vrijgesproken en heeft het recht toch zege gevierd! Mijn respect en grote dank voor de inzet van dit advocatenkantoor Hamer!
Naarden

Mocht u vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.