Skip to content

Werkwijze

Elke zaak is uniek

Elke zaak is uniek, wij passen daarop onze werkwijze aan om voor u het recht te halen.
Graag lichten wij voor u een aantal algemene aspecten toe van onze werkwijze.

Onze werkwijze

Intakegesprek

Hamer Advocaten vindt persoonlijk contact belangrijk. Wij willen onze klanten kennen, zodat wij een op maat gemaakt plan kunnen opstellen in overleg met u. Voordat we aan de slag voor u gaan, nodigen we u graag uit voor een intakegesprek. Tijdens een intakegesprek maken we kennis, bespreken we uw zaak en hulpvraag en maken we afspraken over onze werkwijze. 

Indien u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt, leggen wij dit aan u uit. Wanneer u hiervoor niet in aanmerking komt, maken we duidelijke prijsafspraken. Indien u voor Hamer Advocaten kiest, leggen we de afspraken vast in een opdrachtbevestiging en wij maken gebruik van algemene voorwaarden.

Ons team van advocaten

Aan Hamer Advocaten zijn de volgende advocaten verbonden:

Weinig geheimen

Ondernemers

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bent u als ondernemer bij Hamer Advocaten in goede handen. Uw positie als ondernemer kent voor ons weinig geheimen en wij kunnen u goed adviseren. 

Ondernemers hebben naast arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling of incasso, huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor aan Hamer Advocaten, consulteer ons en wacht daar nooit te lang mee.

Volle inzet

Particulieren

Bij (dreigend) ontslag, contact met justitie of de overheid, of u nu verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u bij Hamer Advocaten in goede handen. 

Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen kunt u uw zorgen in vertrouwde handen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste (wets)kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Wij staan voor u klaar.

Play Video