Onze blogs

Hier vindt u onze blogs over actuele zaken.

Advocaat Kassa taxichauffeurs Nissan Leaf Nederland

in: Algemeen

Mediaoptreden Kassa

Onze advocaat Moshe Beukers treedt op voor haar cliënten in het TV-programma Kassa. Ons kantoor zet media optreden in als wij het nut daarvan inzien. Het belang van onze cliënten staat daar altijd bij voorop.

Media optreden van een advocaat komt tegenwoordig steeds meer voor. Vooral het juridische gevecht tegen grote partijen zoals woningcorporaties, banken en verzekeraars of overheden is soms oneerlijk, omdat de burger niet over dezelfde middelen beschikt als de grote corporaties. Een TV- of radioprogramma kan er soms voor zorgen dat de grote multinationals overstag gaan.

 

  • 28-Nov-2020
Lees het hele artikel

Uitgenodigd voor verhoor bij de politie?

in: Strafrecht

Dit is een algemene blog die gaat over wat u kunt doen indien u bent uitgenodigd voor een verhoor bij de politie. In deze blog zal ik ingaan op hoe zo'n verhoor er aan toe gaat en wat een advocaat voor u kan betekenen. Het eerste verhoor bij de politie is doorgaans een belangrijk moment in uw strafzaak. Immers, het kan zo zijn dat een officier twijfelt over al dan niet vervolgen, als u plots een bekennende verklaring aflegt terwijl er nauwelijks bewijs is, kan dit in uw nadeel werken. Anderzijds kan het zo zijn dat u "tegen de klippen op" ontkent, dit is doorgaans ook niet in uw voordeel. 

  • 27-Nov-2020
Lees het hele artikel

Opzet op geweld bij een woninginbraak

in: Strafrecht

Op 23 januari 2016 vindt er een inbraak plaats te Noord-Holland. De bewoner was die avond vertrokken en toen hij thuis kwam, zag hij dat de tuindeur van zijn woning op een kiertje stond. Hij loopt naar binnen, pakt een stok en hoort stemmen. Hij ziet drie mannen naar beneden rennen. De voorste man duwde hem tegen een deur en had een ijzeren staaf in zijn hand, de tweede man had niets in zijn hand en de derde man had een koevoet in zijn hand. Toen de man loskwam sloeg hij een van de mannen met de stok op het hoofd. Hij kreeg toen met de ijzeren staaf een klap tegen zijn voorhoofd. In deze blog gaat het erom of de man die geen geweld had gebruikt, wel vervolgd kon worden vanwege het opzet op geweld dat zijn medeverdachten hadden. 

  • 23-Nov-2020
Lees het hele artikel