Onze blogs

Hier vindt u onze blogs over actuele zaken.

Help! Mijn werkgever betaalt mijn loon niet vanwege de Coronacrisis

Voor alles: aan alle zzp’ers die hun opdrachten afgelast zien en nu zonder inkomen zitten, heel veel sterkte. Ook voor alle bedrijven die moeten drie weken dicht moeten, sterkte.

Het kabinet heeft maatregelen genomen om de bedrijven te helpen, zoals onder bepaalde voorwaarden het betalen van hun belastingen uitstellen, een overbruggingskrediet voor de midden- en kleinbedrijven (mkb) en uitbreiding van de werktijdverkorting maar toch.

Van alle werkgevers is 99 een goede werkgever. Die houdt zich aan de spelregels en betalen jou je loon door. Niet alle werkgever zijn echter goede werkgevers. Jij zult nu maar net die werknemer zijn, die werkt bij die kleine groep van werkgevers die hun probleem op jou afwentelen. Dat is vervelend maar dat betekent niet dat jij dit maar moet laten gebeuren. Je hebt rechten, ook in deze tijd.

Betaalt je werkgever je salaris niet door, laat het er niet bij zitten. Neem contact met Kicky Hamer op. Dan kan ik je vermoedelijk helpen. In plaats van een inloopspreekuur ben ik de hele week telefonisch bereikbaar op 0610919446 of per mail op kicky@hameradvocaten.nl