Verzekeraar vergoedt wederom een operatie na geschil multidisciplinair genderteam

in: Algemeen

Recent hebben wij het samen met een cliënt het weer voor elkaar gekregen dat een operatie betaald werd door de verzekeraar. In deze kwestie was er een discussie ontstaan over wat een multidisciplinair genderteam is.

  • 23-Apr-2019
Lees het hele artikel

Belangen transgenders wederom behartigd

in: Algemeen

Recent ontving ik het bericht dat ik weer een transgender-zaak heb gewonnen. Een jaar geleden won ik de zaak van Eveline van den Boom. Haar zaak heeft uitgebreid in het nieuws gestaan. Deze zaak was een enorme doorbraak omdat een grote verzekeraar door de rechter werd gedwongen de operatiekosten van de geslachtsoperatie in het buitenland te betalen.

  • 16-Apr-2019
Lees het hele artikel

Welkom bij de mediator!

in: Algemeen, Arbeidsrecht

Sinds 1 maart van dit jaar noem ik mezelf niet alleen arbeidsrechtadvocaat maar ook mediator, gespecialiseerd, het spreekt voor zich, in het arbeidsrecht. Tijdens gesprekken als advocaat bij mediation, viel het mij op dat er op een andere manier gesproken en onderhandeld wordt, namelijk vanuit een gezamenlijk belang. Dit prikkelde mijn nieuwsgierigheid. Ik wilde dit ook leren. Ik vermoedde namelijk dat door mijn ervaring als advocaat, bedrijfsjurist, bestuurder van een onderneming en, last but not least, mijn levenservaring, ik een goede mediator zal zijn. Daarom heb ik mezelf de opleiding mediation cadeau gedaan.

  • 11-Mar-2019
Lees het hele artikel