Zal ik een advocaat inschakelen? #opzeggen #abonnement

in: Algemeen

Soms schrikken nieuwe klanten als ik het heb over de kosten die bij een procedure komen kijken. Ik kan me dat wel voorstellen, maar in deze blog leg ik uit dat het toch kan lonen om een advocaat in te schakelen aan de hand van een recent voorbeeld uit mijn praktijk. Het voorbeeld was als volgt. Een onderneemster kwam via een andere vaste klant bij mij met het volgende probleem. De onderneemster had een enorme afrekening gekregen omdat zij haar telefoonabonnement had opgezegd voor het einde van de looptijd.

  • 27-Mar-2020
Lees het hele artikel

Hamer Advocaten biedt ondersteuning aan het inloopspreekuur voor sekswerkers in de Gooi- en Vechtstreek

in: Algemeen

Sinds begin dit jaar is in de Gooi- en Vechtstreek een inloopspreekuur geopend voor sekswerkers. Het spreekuur wordt uitgevoerd door een samenwerking van de soa-poli van de GGD Gooi en Vechtstreek met P&G292.

Inmiddels heeft Hamer Advocaten zich bereid verklaard om als vaste advocaat op te treden om de belangen van de sekswerkers te behartigen. Via het inloopspreekuur kan op een toegankelijke wijze een juridische hulpvraag bekend worden gemaakt over bijvoorbeeld arbeids-, huur- en strafrecht.

  • 17-Mar-2020
Lees het hele artikel

Kicky Hamer is een gedreven arbeidsrechtadvocaat

in: Algemeen, Arbeidsrecht

Interview in Je meent Het over het werk van Kicky Hamer als arbeidsrechtadvocaat en mediator in arbeidsgeschillen. Het interview geeft goed weer waarom Kicky Hamer haar werk met zoveel passie doet.

  • 03-May-2019
Lees het hele artikel