Vrije advocaatkeuze anno 2020

in: Algemeen

Op 14 mei 2020 heeft het Hof van Justitie een arrest gewezen, dat ziet op vrij advocaatkeuze voorafgaande aan een procedure. Dit arrest is van belang voor iedereen, die een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten en zijn eigen advocaat wil kiezen. Met dit arrest in de hand, kan een verzekerde met zijn rechtsbijstandsverzekeraar onderhandelen dat hij al in een eerder stadium dan pas bij de procedure recht heeft op het kiezen van een advocaat.

  • 08-Jun-2020
Lees het hele artikel

Gratis mondkapjes voor iedereen uit het Gooi die na 1 juni naar de Rechtbank moet

in: Algemeen

Wij hebben een gratis mondkapje ter beschikking voor iedereen die in het Gooi woont (gemeentes Gooise Meren, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen en Wijdemeren) en die kan aantonen dat hij/zij op of na 1 juni 2020 naar de rechtbank moet. Let op, je hoeft geen cliënt te zijn bij ons. Je kunt het mondkapje, indien je aan de voorwaarden voldoen, iedere woensdag tussen 09:15 uur en 10:15 uur bij ons op kantoor ophalen.

  • 20-May-2020
Lees het hele artikel

Hamer Advocaten Gratis Taskforce Corona Gooi en Eemland NOW en Tozo

in: Algemeen

Hamer Advocaten Gratis Taskforce Corona Gooi en Eemland NOW en Tozo

Vastlopen aanvraag NOW en Tozo

Hamer Advocaten merkt dat ondernemers uit de regio Gooi en Eemland soms vastlopen in de aanvraag van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) en de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo).

  • 01-Apr-2020
Lees het hele artikel