Advocaat Kassa taxichauffeurs Nissan Leaf Nederland

in: Algemeen

Mediaoptreden Kassa

Onze advocaat Moshe Beukers treedt op voor haar cliënten in het TV-programma Kassa. Ons kantoor zet media optreden in als wij het nut daarvan inzien. Het belang van onze cliënten staat daar altijd bij voorop.

Media optreden van een advocaat komt tegenwoordig steeds meer voor. Vooral het juridische gevecht tegen grote partijen zoals woningcorporaties, banken en verzekeraars of overheden is soms oneerlijk, omdat de burger niet over dezelfde middelen beschikt als de grote corporaties. Een TV- of radioprogramma kan er soms voor zorgen dat de grote multinationals overstag gaan.

 

  • 28-Nov-2020
Lees het hele artikel

Vrije advocaatkeuze anno 2020

in: Algemeen

Op 14 mei 2020 heeft het Hof van Justitie een arrest gewezen, dat ziet op vrij advocaatkeuze voorafgaande aan een procedure. Dit arrest is van belang voor iedereen, die een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten en zijn eigen advocaat wil kiezen. Met dit arrest in de hand, kan een verzekerde met zijn rechtsbijstandsverzekeraar onderhandelen dat hij al in een eerder stadium dan pas bij de procedure recht heeft op het kiezen van een advocaat.

  • 08-Jun-2020
Lees het hele artikel

Gratis mondkapjes voor iedereen uit het Gooi die na 1 juni naar de Rechtbank moet

in: Algemeen

Wij hebben een gratis mondkapje ter beschikking voor iedereen die in het Gooi woont (gemeentes Gooise Meren, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen en Wijdemeren) en die kan aantonen dat hij/zij op of na 1 juni 2020 naar de rechtbank moet. Let op, je hoeft geen cliënt te zijn bij ons. Je kunt het mondkapje, indien je aan de voorwaarden voldoen, iedere woensdag tussen 09:15 uur en 10:15 uur bij ons op kantoor ophalen.

  • 20-May-2020
Lees het hele artikel