Kicky Hamer

Opgegroeid in Bussum en dan gaan studeren in Amsterdam. Geschiedenis moest het zijn, maar rechten is het geworden. Kicky (1958) zag zichzelf helemaal niet als advocaat en bekwaamde zich daarom eerst als bedrijfsjurist in een commercieel bedrijf. Maar ja, niet zelf de teugels in handen hebben, niet zelf de toga aan hebben in de rechtszaal, dat voelde niet goed. Ruim 25 jaar geleden heeft Kicky zich daarom als zelfstandig  gevestigd ondernemer laten in inschrijven en in haar hoedanigheid als advocaat het recht voor anderen gehaald. En die anderen, die willen daar graag over vertellen, lees maar verder bij de aanbevelingen.

Kicky heeft altijd een brede praktijk gevoerd met nadruk op arbeidsrecht op hoog niveau. Zij heeft een postdoctorale specialisatie arbeidsrecht, is lid van de landelijke specialistenvereniging (VAAN), en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland. Daarnaast is Kicky oprichter en thans secretaris van de Vereniging Gooise ArbeidsrechtAdvocaten (GVAA). Voorts is Kicky werkzaam als mediator bij arbeidsgeschillen. Zij heeft hiervoor de mediationopleiding bij Dialogue B.V. gevolgd.

Naast de specialisatie arbeidsrecht houdt Kicky zich bezig met de belangenbehartiging van slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven. Ook op dit gebied heeft Kicky in de afgelopen jaren vele cliënten bijgestaan.

Kicky Hamer is iedere werkdag tussen 08.00 en 19.00 uur bereikbaar op +31610919446 of per e-mail via kicky@hameradvocaten.nl. 

In geval van spoed kunt u natuurlijk in het weekend of op feestdagen bellen.