Incassorecht, betalingen en beslaglegging

Hamer Advocaten neemt uw geldzorgen graag uit handen. Wij helpen u bij het innen van openstaande vorderingen. Dit doen we het liefst zo snel mogelijk en zonder tussenkomst van een rechter, maar dit gaan wij zeker niet uit de weg!

Bij een incassoprocedure van meer dan € 25.000,- of een procedure in kort geding is een advocaat verplicht. Hierin staan wij u graag bij.

Hamer Advocaten werkt nauw samen met een aantal deurwaarders. Hierdoor zijn wij in staat snel te handelen wat een tijdige betaling ten goede komt.

Bij aanvang van uw dossier zullen wij naast een sommatiebrief gelijk een concept dagvaarding sturen. Indien iemand na de incassobrief met concept dagvaarding niet betaald dan kunnen wij gelijk de dagvaarding door een van onze deurwaarders laten betekenen.

Indien betaling dan alsnog uitblijft kunnen wij voor u de gang naar de rechter in gang zetten zodat deze uitspraak kan doen.

Overige mogelijkheden waarbij wij u in een incassotraject kunnen ondersteunen zijn:

  • beslag leggen
  • kort geding
  • dagvaarden
  • aangifte doen
  • opeisen dwangsommen en contractuele boetes
  • faillissement aanvragen

Hamer advocaten verhaalt voor u de incassokosten op de debiteur. Het is in veel gevallen mogelijk om te werken op basis van ‘no cure no pay’. Vaste prijsafspraken behoren ook tot de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Uw algemene voorwaarden kunnen het incassotraject beinvloeden. Graag staan wij u ook bij in het aanscherpen van de algemene voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact op met Moshe Beukers. Zij helpt u graag verder.