​Aanbevelingen Strafrecht

 1. 22 januari 2018
  Bij deze nogmaals bedankt voor je hulp afgelopen tijd. Door jouw hulp wist ik beter waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten. Ik stond hierdoor zekerder in mijn zaak en dat nam behoorlijk wat stress weg. Ik ben erg blij met de uitkomst, dank daarvoor!!

 2. 21 april 2017
  Als vrijwilliger kwam ik in aanraking met de politie. Ik werd beschuldigd van een ernstig misdrijf. Aangekomen op het politiebureau heb ik direct om een advocaat gevraagd. Na één nacht in de cel te hebben doorgebracht mocht ik contact hebben met advocatenkantoor Kicky Hamer. Michiel Schimmel heeft het proces voor me begeleid tot aan de strafzitting. Er moest veel bewijs worden verzameld om te komen tot vrijspraak. Het was een spannende gebeurtenis, maar steeds had ik vertrouwen in de voortgang van de bewijsvoering. Ook Kicky Hamer heeft gesprekken bijgewoond om de zaak helder te krijgen. Tijdens de rechtszitting heeft Michiel zich van zijn beste kant laten zien. Het pleidooi was waterdicht zodat ik ben vrijgesproken van zowel een ernstig misdrijf als de boete die was geëist.  

 3. 2 maart 2017:
  Zelden heb ik iemand ontmoet die sneller praat, denkt en handelt dan Michiel. Na een reële inschatting van de situatie (wat kan je verwachten op basis van de aanklacht, is daadwerkelijk bewezen waarvoor het OM wenst te vervolgen en welke onderdelen van de verdenking kunnen we nog in twijfel trekken?) gaat hij voor je aan het werk. Hij adviseert over de vervolgstappen en kiest zorgvuldig de slimste positie in jouw belang. Met zijn scherpe geest en tong, zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen, verdedigde hij mijn rechten effectief. Ik verder met mijn leven. 

  Ik zal de strafpleiter Michiel Schimmel aan een ieder aanbevelen. 

 4. Op een zonnige dag in de zomer van 2014 werd ik door de politie opgepakt omdat ik betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij en overgebracht naar het politiebureau te Hilversum. Aldaar werd ik die volgende ochtend bezoch door 2 advocaten wat later bleek moeder en zoon Kicky Hamer en Michiel Schimmel te zijn. Dit bezoek viel direct al op door de hartelijke kennismaking van beiden, en gemeende interesse over hoe en wat er zich had afgespeeld. Diezelfde dag kon ik door de inspanning van beide advocaten naar huis keren. Wat erop volgde was toch een rechtszaak, waaraan een paar gesprekken op het sfeervolle kantoor van Kicky Hamer en Michiel Schimmel aan voorafgingen. Dezegesprekken werden gekenmerkt door een zeer professionele en gedetailleerde werkmethode. Uiteindelijk heeft het door de enorme inspanning van Kicky Hamer middels het horen van diverse getuigen en een uitvoerig en onderbouwd pleidooi, geresulteerd in een dubbele vrijspraak. (voor het vermeende delict en een geclaimde schade vergoeding).  Tot op de dag van vandaag dank voor de enorme gedegen juridische steun en een aanrader voor nieuwe cliënten die op zoek zijn naar een no nonsens advocaten kantoor waar de mouwen worden opgestroopt om een zo'n goed mogelijkresultaat te behalen.
   
 5. Ik heb in mij looptijd al vele advocaten mee gemaakt, tot ik een advocaat nodig had, die bekend is met strafrecht, Ik ben door een collega advocaat verwezen naar Kicky Hamer advocaten die is bekend met strafrecht. Bij de eerste kennismaking gaf mij het al een goed gevoel, Kicky en Michel gaan gelijk aan de slag en weten van aanpakken. Deze advocaten kan ik u aanraden.
   
 6. Hallo Michiel,
  Ik wil jou bedanken voor het geven van goede adviezen en jouw deskundigheid. Jij hebt mij in alle opzichten geholpen en daar ben ik jou erg dankbaar voor. Jij was altijd vriendelijk en open in die dingen, die jij voor mij moest regelen. Je hebt het groots aangepakt. Daarom heb jij de warme douche verdiend. Mocht ik ooit weer in zo’n situatie komen (hoop het niet) dan wil ik graag weer bij jou aankloppen. Dus Michiel, nog eens bedankt voor wat jij voor mij gedaan hebt