Aanbevelingen Arbeidsrecht

 1. 31 oktober 2017
  Beste Kicky, Bij deze wil ik je bedanken voor de snelle, professionele en fijne manier waarop je mij hebt geholpen. Door jouw hulp is de beëindiging van mijn dienstverband op een prettige en financieel correcte wijze tot stand gekomen. Maar, ik hoop dat het voor mij in de toekomst niet meer nodig zal zijn van jouw diensten gebruikt te maken omdat ik hoop een nieuwe baan te vinden waar ik mij lang met enthousiamse, passie en vreugde voor kan inzetten. Nogmaals bedankt!

   
 2. 11 oktober 2017
  Hallo Kicky, De dank gaat naar je klant die heel tevreden was over de goede hulp die jij geboden hebt. Leuk om te horen dat je het bloemstuk leuk vindt​
   
 3. 2 oktober 2017
  Dank je wel Kicky voor alle hulp. 
   
 4. 6 juni 2017
  Tijdens een conflict op mijn werk heb ik een mail berichtje gestuurd aan Kicky Hamer om informatie in te winnen hoe om te gaan met de situatie. De knop “verzenden” was nog net ingedrukt; toen zij mij al belde. Tijdens dit gesprek werd ik direct al op mijn gemak gesteld en was aangenaam verrast door haar persoonlijke benadering en zij is  niet gespeend van gevoel voor humor. Dit heeft zij ook tijdens de hele procedure gedaan hetgeen tot een succesvol einde is gekomen.  De snelle reacties van haar op mijn vragen, dan wel per mail dan wel per telefoon heb ik als bijzonder prettig en zeer professioneel gevonden. Ook de ontvangst(en) bij haar op kantoor door haar en het team Marijke Veen en Michiel Schimmel  waren uitermate hartelijk.  De persoonlijke belangstelling die zij toonde maakte de situatie voor mij een stukje “draaglijker”.
   
 5. 25 mei 2017

  Een onverwacht ontslag ivm beëindiging bedrijf zorgde voor adhoc gebruikmaking van een advocaat. Geheel nieuwe  en voor ons onbekende situatie. Maar meteen bij eerste contact met Mevr. Hamer hadden wij een goed gevoel. Persoonlijk, betrokken en adequaat heeft zij voor ons zaken geregeld. Altijd een snelle reactie op telefoon of e- mail met duidelijke kennis van zaken, heeft ervoor gezorgd dat wij in vol vertrouwen alles hebben kunnen afwikkelen. 

  25 april 2017
 6. ​Uitstekend persoonlijk advies
  Het hing al een tijdje in de lucht en opeens was het dan zover: mijn werkgever kwam met een ontslagvoorstel. Ik kan iedereen in een vergelijkbare situatie aanraden professioneel advies in te winnen bij Kicky Hamer. Zij heeft mij uitstekend geholpen. Ik kon direct bij haar op kantoor terecht om de situatie nader toe te lichten. Ze luistert goed en weet precies de juiste toon te raken in het contact met de werkgever. Bij Kicky Hamer kun je rekenen op vakkundig advies met een scherp oog voor je persoonlijke wensen.

   
 7. 10 maart 2017
  Naar aanleiding van een conflict met mijn werkgever heb ik contact gezocht met Kicky Hamer. Ze belde me nog dezelfde dag terug en kon me aan de telefoon al enigszins gerust stellen. Ik kon nog dezelfde week bij haar terecht en werd meteen goed geholpen. Haar gedegen kennis van het arbeidsrecht in combinatie met haar prettige persoonlijkheid namen al mijn zorgen weg. Ik kan Kicky zeker aanbevelen.​

   
 8. 15 januari 2017
  Beste Kicky, wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren en je bent voor mij een rots in de branding geweest.​

   
 9. 3 november 2016
  Na de ontvangst van mijn ontslagvoorstel en na mond-op-mond reclame contact opgenomen met Kicky Hamer. Een uiterst plezierig contact volgde en tijdens de behandeling van ‘mijn’ zaak toonde zij zich empathisch, open, helder, kundig en doortastend. In korte tijd wist zij met mijn (ex) werkgever een keurige financiële regeling overeen te komen. Kortom: voor advies en een professionele behandeling van je zaak, ben je bij Kicky aan het juiste adres.​

   
 10. Na mijn ontslagaanzegging heb ik direct contact opgenomen met Kicky Hamer en ik kon de volgende dag al bij haar terecht. Kicky heeft de zakelijke kant van het ontslag uitstekend voor mij geregeld maar verloor daarbij ook nooit de persoonlijke kant en emoties uit het oog. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Kicky is kundig, eerlijk, open en heeft een groot gevoel voor humor. Ik kan haar van harte aanbevelen.
   
 11. Mijn plek binnen het bedrijf werd plotseling overbodig in verband met een reorganisatie. Voor mij een schok. Gelukkig kwam ik de dag nadat ik het nieuws vernomen heb in contact met Kicky Hamer. Nooit zo snel tot rust gekomen als na mijn eerste gesprek met Kicky. De vragen die ik had werden duidelijk beantwoord en ik kreeg meteen een idee hoe het hele traject zich zou verder ontwikkelen. Vakkundig werd ik bij de hand genomen maar gelukkig  ook met humor. Kicky heeft ervoor gezorgd dat alles correct is afgehandeld met een beter resultaat dan verwacht.
   
 12. In maart 2014 heeft Kicky mij juridisch bijgestaan toen de aandeelhouder van het internationale bedrijf, waar ik jaren lang werkzaam was als CFO, besloten had om mijn arbeidscontract te beëindigen. Het was voor mij zowel zakelijk als emotioneel een ingewikkelde en moeilijke periode. Kicky heeft me op beide gebieden enorm goed geholpen. Kicky is een open, eerlijke en vooral kundige vakvrouw op het gebied van arbeidsrecht. Maar het gaat verder. Ze wist me goed te adviseren, bij te staan, nam (indien nodig ook buiten kantooruren) alle tijd voor me en wist me gerust te stellen als ik gedurende het traject dacht dat het mis ging. Bij overleg en onderhandelingen met de wederpartij weet ze met haar vakkennis, maar ook met haar mensenkennis en haar jaren lange ervaringen op dit gebied, het maximale te bereiken. Ze onderschat in dit proces niemand en als dit andersom wel zo is: kijk uit, dan sta je in het begin al met 1-0 achter. Klant is bij haar niet alleen koning, maar blijft op besluitgebied altijd de baas. Er wordt niets besloten of onderhandelt door Kicky zonder dat ze je van te voren gevraagd heeft of je het er mee eens bent, je geïnformeerd heeft wat de eventuele risico’s zijn en of je dat ook zo wilt. Ik zeg wel eens gekscherend: Kicky is een engel met een wit befje! En daarom, mocht u op het gebied van arbeidsrecht advies of hulp nodig hebben, dan kan ik u Kicky Hamer van harte aanbevelen.
   
 13. The service as provided by Kicky Hamer is custom made. She has the ability to balance the risk to optimise maximum output for her client.The high professional skill-set in combination with the personal ability to guide and create a positive environmental enable her to positive influence negotiations. I would highly recommend her services for conflict situation where delicate actions are required.
   
 14. Mevrouw Hamer heeft mij bijgestaan in een arbeidsgeschil en een bestuursrechtelijke procedure. Haar werkwijze laat zich het best omschrijven als persoonlijk, betrokken en eerlijk. In beide zaken heeft zij bijzonder open en proactief geadviseerd; in het arbeidsgeschil op het moment dat het best mogelijke resultaat was behaald en het voort laten duren van de procedure geen toegevoegde waarde meer zou hebben voor mij als client en in de bestuursrechtelijke procedure op het moment dat meer specialistische bestuursrechtelijke kennis benodigd was door mij door te verwijzen naar een top collega advocaat.
   
 15. Beste Michiel, langs deze weg wil ik je mededelen dat je 'n hele fijne advocaat vind! ik wens je 'n hele mooie carrierre toe!
   
 16. Medio 2013 kreeg ik een arbeidsconflict over de wijze waarop ik mijn  Research & Development afdeling opbouwde; daarbij wilde de directie mijn afdeling opheffen. Ik heb Kicky Hamer geconsulteerd. Een goede keuze daar zij in staat bleek door de inzet van een ‘informeel’ gesprek zowel de visie van de directeur als mijn aanpak zichtbaar te maken en beiden ‘heel’ te laten. Hierdoor ebde het conflict weg, werd ter afsluiting mediation toegepast om de resterende ruis op te ruimen en werd mij een nieuwe mooie functie aangeboden binnen het bedrijf, die ik nu al meer dan anderhalf jaar met plezier vervul. Grote kwaliteit van Hamer is het gevoel voor de mens, de capaciteit om te de-escaleren zonder daarbij een moment de beoogde resultaten voor haar cliënt uit het oog te verliezen.”
   
 17. Ik heb Kicky Hamer ingeschakeld nadat ik van de Rabobank te horen had gekregen dat ik boventallig zou worden. Haar  bijstand waardeerde ik zeer. Steekwoorden zijn voor mij deskundig, doortastend en accuratesse. Door haar grondige aanpak, korte lijnen en directe optreden heb ik haar hulp als effectief en zeer plezierig ervaren.

   
 18. Kicky en Michiel heb ik onder voor mij enerverende omstandigheden leren kennen. Kordaat stapten zij beiden ‘aan boord’ en stelden mij gerust. Namen mij het heft uit handen en hielden mij stelselmatig inhoudelijk geïnformeerd. Zij bespraken op cruciale momenten de mogelijkheden met concrete verwachtingen. en een heldere kostenstructuur. Snel, zakelijk en dynamisch zijn woorden die goed bij hen passen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Op het resultaat kijk ik met tevredenheid terug!
   
 19. In een (arbeids)conflict terecht komen is nooit leuk, en al helemaal niet als het volledig onterecht voelt. Zeker dan is het belangrijk om je goed bij te laten staan. Kicky heeft mij niet alleen juridisch fantastisch ondersteund maar zeker ook haar betrokkenheid en opbeurende woorden, hebben gemaakt dat ik me staande heb weten te houden in een voor mij nare episode en nu nieuwe uitdagingen positief tegemoet treed.
   
 20. Doeltreffende dienstverlening in mijn ontslagzaak. Door de inzet van advocaat Kicky Hamer kwam er een goede financiële regeling met de ex-werkgever tot stand.
   
 21. Ook voor relatief kleine zaken en kortdurende bijstand is Kicky dé aangewezen advocaat. Met haar ervaring heeft ze weinig tijd nodig om de materie eigen te maken.Ze bekijkt niet alleen de juridische, maar ook de praktische en persoonlijke aspecten. Kicky is een zeer toegankelijke professional. Haar informele maar vooral nuchtere opstelling gaf mij veel houvast in een emotioneel arbeidsconflict.